ZO GA IK TE WERK..

Locatie

Waar ik het liefst fotografeer? Buiten in de natuur, binnen op een sprekende locatie, thuis in je eigen veilige omgeving, op dat authentieke kantoor of in je inspirerende atelier. Wat bij jou past, past bij mij. Want op de plek waar jij je prettig voelt en jezelf kunt zijn, komen we samen tot het mooiste beeld.

Sfeer

Een van de belangrijkste elementen van een shoot is voor mij een ontspannen sfeer. Liefst laat ik jou je gang gaan en doen we alsof ik er toevallig bij ben om foto’s te maken.

Concept en styling

Heb jij wensen, ideeën of vragen over concept, kleding en overige styling? Leuk als je eigen input hebt! Maar uiteraard denk ik ook graag met je mee.

Overall

Ik werk vooral met natuurlijk licht en ga voor sfeervol beeld, waarbij ik de tijd voor je neem. Na de shoot selecteer ik de mooiste beelden, die ik zorgvuldig bewerk en vervolgens bij je aanlever in een persoonlijke online gallery.

 

SELECTEER

 ↓

– VEELGESTELDE VRAGEN –

IK VIND VOOR DE CAMERA STAAN BEST SPANNEND, WAT NU?

Weet dat zovelen dit gevoel hebben, maar dit wordt vanzelf minder nadat je een beetje hebt kunnen wennen bij de eerste shots. Ik help je hier doorheen. Het is ook echt een stukje mindset. En laat het los dat ik gekke kunstjes van je verwacht of je geforceerd moet poseren. Vergeet ook vooral de fun niet, dan ontstaan de mooiste beelden!

WAT TREK IK AAN?

 

Allereerst waar jij je lekker in voelt. Felle kleuren en heftige prints & logo’s werken echter minder fijn op beeld, uni materialen en zachtere tinten hebben vaak een veel mooier effect. En wanneer je samen op de foto gaat, is het mooi als de tinten een beetje complementair zijn aan elkaar. Neem vooral contact op wanneer je hier hulp bij nodig hebt.

WAAR VINDT DE SHOOT PLAATS?

Dit kan bij jou thuis, op een zelf gekozen leuke locatie, binnen of buiten. Wat bij jou past en waar jij je het prettigst bij voelt en jezelf kunt zijn.

HOE WORDEN DE BEELDEN GESELECTEERD?

Ik maak een mooie selectie van de beste beelden die samen een fijn geheel vormen. Indien je meer favorieten hebt, kan je deze ook nog bijbestellen

IN HOEVERRE WORDEN DE FOTO'S BEWERKT?

De ruwe beelden worden na de shoot nog zorgvuldig bewerkt in mijn stijl, in een mix van kleur en tijdloos zwart-wit, afhankelijk wat voor het betreffende beeld het sterkst werkt. Daarbij houd ik het ook zo natuurlijk mogelijk. Kleine storende details die er niet standaard horen werk ik bij, maar bij mij moet je niet zijn voor heftig overbewerkte beelden.

HOE WORDEN DE BEELDEN GELEVERD?

De foto’s worden in een persoonlijke online gallery aangeleverd. Daar kan je ze zowel in hoge resolutie (voor drukwerk) als websize (voor online gebruik) downloaden.

HOE KUNNEN WE EEN SHOOT BOEKEN?

Dit kan via het contactformulier wat je onder CONTACT in het menu bovenaan vindt. Of stuur een berichtje naar contact@chapterphoto.com

Ook voor overige vragen mag je me uiteraard vrijblijvend contacten!