magisch, wat foto’s kunnen doen!

 

 

Want een goede foto vertelt een verhaal, zonder ook maar één woord te gebruiken. Een pakkend shot brengt je in no time terug naar dat ene moment. Een raak portret geeft zelfvertrouwen. Een krachtig beeld, brengt oude gevoelens tot leven. En precies dát maakt fotografie zo ontzettend waardevol!

 

Tijdens elke serie die ik mag fotograferen, streef ik ernaar om het unieke gevoel en de bijbehorende sfeer vast te leggen. Samen met jou ga ik op zoek naar een stijlvol plaatje dat tot de verbeelding spreekt; het plaatje dat vertelt wie je bent en waar je voor staat. Want daar ligt mijn kracht: zien wie jij bent, vertaald naar mooie beelden.

Hi welkom!

Mijn naam is Ingrid, het gezicht achter Chapter Photo

 

Nooit gedacht dat ik na een jarenlange achtergrond in de mode een heel nieuw avontuur zou beginnen. Maar mijn zwak voor esthetiek en het creëren van mooi beeld won het van het oude. Bovendien voelde ik dat ik met fotografie veel meer van betekenis kon zijn voor anderen. Zodoende besloot ik aan een compleet nieuw hoofdstuk te beginnen en voor mijn liefde voor fotografie te gaan.

 

Die liefde heb ik denk ik van mijn vader geërfd. Hij maakte vroeger altijd al graag foto’s en ontwikkelde die in beginsel eigenhandig op zolder. Oude analoge beelden die ik nooit meer weg doe, die alleen maar waardevoller worden. Hij was het ook die mij een eerste spiegelreflex camera cadeau deed; de camera die destijds het vuurtje alleen maar verder aangewakkerd heeft. En nu ik mezelf fotograaf mag noemen, mijn hart elke keer weer een sprongetje maakt wanneer ik iemand zo blij heb kunnen maken met een mooie serie, voel ik dat ik de beste keuze heb gemaakt!

 

image by Marlou Hensen

IK LEER JE GRAAG KENNEN!

 

Het lijkt me geweldig om ook eens een hoofdstuk uit jouw verhaal in beeld te mogen vangen…  
Wil je een shoot boeken, heb je een vraag of een te gek idee, aarzel dan zeker niet om contact op te nemen

Image by Marlou Hensen